Produsèn bangunan struktur baja Professional

Nyuwun QUOTE

Produk Panas

Kita saged ing njupuk liwat kabeh jinis proyèk struktur baja & proyek bangunan, kalebu workshop, mining, balai pameran, hangar, toko, kantor, pemblokiran apartemen, gambar kamar, house sing, Booth telephone, garage, bridge, griya ijo lan house unggas , lan kita kurban kabeh-ing-siji layanan dening handing tombol liwat lan njupuk liwat.

  • Lokakarya struktur baja modular PEB

    Lokakarya struktur baja modular PEB

  • Struktur :: Bingkai struktur baja sing dipasang
  • Jinis :: Struktur baja ringan
  • Aplikasi :: Lokakarya struktur baja
  • Ukuran :: Pelanggan dibutuhake
  • Tembok lan gendheng :: Lembaran baja warna galvanis
  • Jendela :: Jendhela paduan aluminium
  • Pintu :: Sliding panel sandwich panel
  • Sertifikasi :: CE, ISO
  • Bahan :: Q345B, Q235B
  • sinau More
  • Toko Uruguay Audi 4S

    Toko Uruguay Audi 4S

  • Project: Uruguay Audi 4S Store
  • Total dibangun munggah wilayah: 4,587sqm
  • Bay let: 50.42m
  • Dhuwur Eave: Bay let
  • Ridge Dhuwur: 8.8m
  • Steel Jumlah: 254.2ton
  • Technical orane katrangan / Frame jinis: Curtain jinis wall
  • Syarat khusus: Highly accurated
  • sinau More
  • GUAN JIE Warehouse

    GUAN JIE Warehouse

  • Jeneng Project: GUAN JIE Warehouse
  • Logam: Guanjie mining punika mining khas lan struktural diprodhuksi lan diinstal dening perusahaan kita, babak-arch vents kumelun otomatis disetel ing gendheng
  • sinau More
  • Best kualitas kurang biaya farm pitik farm unggas endhog pitik peralatan farm unggas

    Peternakan unggas pertanian berkualitas murah paling murah ...

  • Jeneng Project: Hangzhou lapisan project kandhang
  • Wektu Project: 2016
  • Lokasi: China
  • Koleksi: jinis H kandang, 5 tiers
  • Main baja: Gandheng kolom H lan Beam, Q345B
  • Lumahing: Galvanized
  • Wall lan gendheng panel: serat gendheng jampel lan tembok
  • Wektu kiriman: ormally wektu pangiriman bakal watara 45-60 apa dina sawise nampa simpenan lan toko drawing persetujuan
  • Instalasi: engineer Kita bisa pindhah menyang negara kanggo olahraga buruh lokal carane mbangun omah pitik yen perlu. Menapa malih, kita bisa ngirim instalasi teken kanggo sampeyan. Banjur sampeyan bisa instal house pitik ing lokal gampang banget.
  • Unggas Equipment: Kita bisa sumber kabeh peralatan otomatis kanggo proyek menika, lan kita uga bisa menehi pilihan beda gumantung plans biaya target.
  • sinau More

Project New

We are a dhuwur-tech gedhe terpadu, ping pingan lan perusahaan swasta metu, kang ngandhut kabeh langkah nggawe, ngrancang, prodhuksi, nginstall lan pelayanan.
  • PABRIK
    6

    PABRIK

  • TEAM
    800

    TEAM

  • PROJEK
    2000+

    PROJEK

  • NGALAMI
    24

    NGALAMI

  • sertifikat
    6

    sertifikat

WHO WE sing

Kapengin dhéwé lan nggawe kasugihan dening njupuk pembangunan sosial minangka tanggung jawab sawijining; perusahaan, platform a; lan tim, ing inti pembangunan
  • Kemampuan Produksi

    Kemampuan Produksi

    Enterprise Prospect: Kanggo dadi pathokan kanggo Manajemen perusahaan modern ing donya kanggo dadi perusahaan struktur baja ndhuwur ing donya Enterprise Mission: masyarakat entuk manfaat, nggawe Staff sukses, lan menehi klien rasa seneng, mangkono kang perusahaan vitalitas tahan
    sinau More
  • Struktur Qingdao Xinguangzheng Steel Co., Ltd

    Struktur Qingdao Xinguangzheng Steel Co., Ltd

    Qingdao Xinguangzheng Steel Structure Co., Ltd dumunung ing Zone Economic Development in Pingdu, Langkawi, Langkawi District. Iku dhuwur-tech terpadu gedhe, ping pingan lan metu perusahaan pribadi, kang ngandhut kabeh langkah nggawe, ngrancang, prodhuksi, nginstall lan pelayanan. Iku salah siji saka sawetara Enterprises kang nduweni kualifikasi lengkap nyediakke kabeh-ing-siji layanan dening construction struktur baja lan produk sing gegandhengan & kemajuan ing lapangan
    sinau More
  • Layanan kita

    Layanan kita

    Qingdao XGZ Group saged kanggo kurban layanan siji-mandeg kanggo bangunan wis dirancang lan proyèk struktur baja kalebu consulting, desain, pabrikan lan instalasi. proses produksi Integrasi kita bakal nggawa kita pelanggan kaluwihan ageng saka solusi optimal, produk kualitas, lan layanan sampurna.
    sinau More

warta Company