produsén wangunan struktur baja profésional

Menta A QUOTE

panas Produk

Kami sanggup dina ngalakukeun leuwih sakabeh tipe proyék struktur baja & proyék wangunan, kaasup workshop, gudang, aula paméran, hanggar, warung, kantor, blok susun, acara kamar, imah wadahna, stan telepon, garasi, sasak, rumah kaca sarta imah ternak , sarta kami nawiskeun sadaya-dina-hiji layanan ku handing konci leuwih sarta nyokot leuwih.

  • Lokakarya struktur waja modél PEB

    Lokakarya struktur waja modél PEB

  • Struktur :: Pigura struktur baja dilas
  • Jenis :: Struktur baja ringan
  • Aplikasi :: Lokakarya struktur waja
  • Ukuran :: Pelanggan diperyogikeun
  • Témbok sareng hateup :: Lambaran waja warna galvanis
  • Jandéla :: Jandéla alloy aluminium
  • Panto :: Ngageser panto panel sandwich
  • Sertifikasi :: CE, ISO
  • Bahan :: Q345B, Q235B
  • Diajar deui
  • Toko Uruguay Audi 4S

    Toko Uruguay Audi 4S

  • Ngaran proyék: Uruguay Audi 4S Store
  • Total diwangun-up aréa: 4,587sqm
  • Bay dipasing: 50.42m
  • Jangkungna Eave: Bay dipasing
  • Sholawat Jangkungna: 8.8m
  • Baja Jumlah: 254.2ton
  • Teknis wengkuan / kotakna tipe: curtain tipe témbok
  • Sarat husus: kacida accurated
  • Diajar deui
  • GUAN JIE gudang

    GUAN JIE gudang

  • Ngaran proyék: GUAN JIE gudang
  • Logam: Guanjie gudang téh gudang has sarta struktural dijieun na dipasang ku parusahaan urang, babak-Arch vents haseup otomatis nu disetel dina hateupna
  • Diajar deui
  • Pangalusna kualitas béaya rendah tegalan hayam tegalan ternak endog hayam parabot tegalan ternak

    Ladang ternak hayam murah murah kualitas terbaik ...

  • Ngaran proyék: Hangzhou lapisan proyék kandang
  • Waktos proyék: 2016
  • Lokasi: Cina
  • Jenis: tipe H cages, 5 tiers
  • Main baja: dilas kolom H na beam, Q345B
  • Beungeut: Galvanized
  • Témbok jeung hateup panel: orat hateup insulasi jeung témbok
  • Waktos pangiriman: ormally waktu pangiriman bakal sabudeureun 45-60 poé gawé sanggeus narima titipan jeung warung gambar persetujuan
  • Instalasi: insinyur kami bisa buka nagara anjeun pikeun ngalatih pagawe lokal Anjeun cara ngawangun imah hayam lamun perlu. Leuwih ti éta, urang tiasa ngalebetkeun ka instalasi teken ka anjeun. Teras Anjeun tiasa masang imah hayam di lokal pisan gampang.
  • Ternak Equipment: Urang bisa nyadiakeun sagala parabot otomatis pikeun proyék, sarta kami ogé bisa mere Anjeun pilihan béda gumantung kana rencana ongkos udagan Anjeun.
  • Diajar deui

Project anyar

Kami nu luhur-tech badag terpadu, dikalikeun jeung perusahaan swasta kaluar, nu ngandung sakabéh hambalan tina nyieun, ngarancang, ngahasilkeun, masang jeung ngalayanan.
  • pabrik
    6

    pabrik

  • regu
    800

    regu

  • proyek
    2000+

    proyek

  • pangalaman
    24

    pangalaman

  • sertipikasi
    6

    sertipikasi

Saha urang

Perfecting Sunan Gunung Djati jeung nyieun kabeungharan ku cara nyokot ngembangkeun sosial salaku tanggungjawab na; éta perusahaan, platform a; jeung tim na, inti ngembangkeun
  • Kamampuhan produksi

    Kamampuhan produksi

    Perusahaan prospek: Pikeun jadi patokan pikeun manajemén perusahaan modern di dunya; jadi perusahaan struktur baja luhur di dunya perusahaan Misi: masarakat benefit, sangkan staf suksés, sareng masihan klien kabagjaan, sahingga keur hiji perusahaan ti vitalitas abadi
    Diajar deui
  • Struktur Qingdao Xinguangzheng Steel Co., Ltd

    Struktur Qingdao Xinguangzheng Steel Co., Ltd

    Qingdao Xinguangzheng Steel Struktur Co., Ltd perenahna di Parabot Ékonomi Pembangunan di Pingdu, Qingdao, Propinsi Shandong. Ieu mangrupakeun tinggi-tech terpadu badag, dikalikeun jeung kaluar perusahaan swasta, nu ngandung sakabéh hambalan tina nyieun, ngarancang, ngahasilkeun, masang jeung ngalayanan. Ieu salah sahiji ti saeutik usaha anu boga kualifikasi lengkep supplying sadaya-dina-hiji layanan ku konstruksi struktur baja jeung produk patali & kamajuan dina widang
    Diajar deui
  • Layanan kami

    Layanan kami

    Qingdao XGZ Grup nyaeta mampuh nawiskeun jasa hiji-eureun pikeun gedong pre-direkayasa jeung proyék struktur baja kaasup konsultan, desain, fabrikasi tur instalasi. proses produksi terpadu urang bakal mawa konsumén urang kaunggulan badag hiji solusi optimal, produk kualitas luhur, sarta jasa sampurna.
    Diajar deui

warta parusahaan